Roger Rabbit

Till sommaren blir vår dotter med kanin. Vi har fått överta en kaninbur, modell rejäl till tusan, av våra vänner. Vi har kapat lite av taket och sen har dottern med lite backup av mig målat den röd.
 
 
 
Jag tycker att kaninen ska heta Björn. Jäntan håller absolut inte med alls om detta namnförslag!
 
 
 
Sen är den lilla bänken till växthuset klar och på plats. Själva bänkskivan blev inte helt bra, men det tänker man nog inte på när det komemr dit lite krukor och annat. 
 
 
 
Ja, vi har hunnit med en hel del denna långa helg, med en klämdag och allt. Utemöblerna har också fått sig en omgång med lite svart lasyrfärg. Ett varv till så ska nog även dessa duga för sommaren. Vi lägger helt enkelt ner det här med att slipa dem och måla på teakolja.
 
I morgon är det kurs i Strömbäck som står på agendan, två hela dagar. Ska bli mycket intressant.
 
 
 

Soffan är klar!

Då var soffan klar att användas. Det som saknas är sitt - och ryggdynor som ska sys. Just nu får fårskinnen ligga där så det blir lite mjukt.
 
 
 
 
Nu ska vi göra en bänk som ska stå på den vänstra sidan. Tänker ställa lite pelargoner, en tomatplanta (min vän M frösår och så får jag en planta som hunnit bli lite stadig = lyx) och lite annat smått & gott på den bänken.
 
Vi har fler projekt denna sommar också. Måla huset - inget projekt man jublar åt, men det måste göras. Bra att våren kom tidigt i år för då kan man göra det innnan man går på semester.
 
När solen är framme så blir det väldigt varmt och skönt därinne. Jag häller upp ett kallt glas Zero och intar min plats i soffan för nu är det sol...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0