Vill ha!

Jag vill ha en ny större soffa i vardagsrummet och jag vill ha nya kuddar. Jag vill ha sommar och jag vill ha sol. Det första är inte aktuellt för det är inget fel på våran nuvarande soffa (för liten bara) och årstiden kan jag inte göra något åt!

Men det kostar inget att...drömma...

Många gillar vitt, grått , svart och stilrent. Jag gillar också vitt men det slutar alltid med att jag köper färgglada saker.
Svenskt Tenn har så många fina kuddar, men ack så svinigt dyra de är. Nu kom jag på något smart. Jag önskar mig kuddarna då jag fyller 40, om alla mina vänner börjar spara lite varje månad från och med nu så blir det ju inte så svårt. Om någon tycker sig ha dålig ekonomi just så känn lugnet. Jag fyller 38 till hösten!

Färger

Jag gillar färger, alla olika nyanser, fast måste jag välja så står grundfärgerna högst på skalan. Favoritblomman är nog tuplanen. Den funkar liksom jämt oavsett årstid. Dessutom får man en liten förkänsla av våren när man ser tullisarna.
Sist jag var på IKEA så köpte jag mig en till bricka. Jag är dålig på att använda dem men de är fina att se på. Den här är ingen nyhet dirket, men lika fin ändå.
På Polarn & Pyret finns det många fina färgglada kläder, men jag köper aldrig något där för jag tycker det är fört dyrt. Ska jag köpa något ska det vara på REA. Och vips häromdagen när jag var in så hittade jag en dunjacka (som jäntan kan ha nästa år), två randiga mössor och ett skärp för halva priset. Det är då jag slår till.
Nu ska jag snabbhänga tvätten och sen cykla på min racerhoj till jobbet. Hoppas på en lugn och harmonisk kväll...


Julen städas bort!

Idag städar vi bort allt som hör julen till. Alltid lika trist att ta bort allt myspys. Jag kommer framför allt att sakna adventsljusstakarna.

Jäntan fick en trä-ängel av sin farmor i julklapp, den kommer att få stanna framme ett tag till. Jag har fått tillåtelse att hänga den i köksfönstret.Lilleman satsar på det konstnärliga. Han pysslar, limmar, tejpar och målar. Vi tar hem tonvis med papper och annat som han skapat på förskolan. Här är ett av hans måleriverk som jag ska spara.
Julduken har gjort sitt för denna gång. Nu får den ligga i garderoben och vila i 11 månader, då plockas den fram igen. Röd och fin.
Jullovet börjar lida mot sitt slut. I afton ska maken umgås med sina bandkompisar och vi ska äta tacos hos våra vänner. Innan dess hinner vi åka och köpa bärbara telefoner. Våran har gett upp!

Fortsatt skön lördag till er alla...

RSS 2.0