Spännande dag

Under sportlovet var jäntan några timmar "på stallet". Under några timmar fick man rida, åka hästvagn, hjälpa till i stallet och så äta korv med bröd. Vilken lycka.Den ökända fotografen är inte mindre än min man. Jäntan ser inte alls särskilt lycklig ut, hästen rymdes inte på fotot och den såg inte särskilt fräsch ut den heller och vad ska jag säga om utebilden! Men roligt hade hon.


Sjuk vecka

Denna vecka har varit full av magsjuka. När lilleman drar igång sjukan så faller vi alla, en efter en. Men så kan det vara och det är inget att göra nåt åt.

Som vanligt förgyller några tulpaner den sjuka vardagen och en kökshanduk fungerar alldeles utmärkt som duk.
Jäntans lilla frö som sattes under barntimmen i Innertavle har tagit fart.  Någon som vet vad det är för nåt som växer? Vi måste hitta en större kruka och en pinne att stötta den lilla spretiga växten på.
När man mår lite jolmigt är det inte alltför lätt att hitta på vad man ska äta. Jag tror minsann att vi ska lyxa till det med potatisbullar i afton. Åh, så vansinningt festligt det ska bli. Ja, det riktigt vattnas i munnen på en...

Skämt å sido! Ungarna gillar det i alla fall och det är viktigast att de får i sig nåt. Min man överlever och jag lever på hullet.


Magsjuka

Så har magsjukan landat hos familjen Sandström. Kl 06:30 började lilleman harkla och ha sig, några timmar senare var det dags för jäntan. En sån här dag kan man inget annat än ligga på en madrass framför Tv´n.
Jag tror jag ska över till grannen och låna hennes trädgårdbok. Då kan jag läsa lite, tömma hinkarna och läsa lite till!Har berömt ungarna hela dagen för deras pricksäkerhet. Men ack vad jag tycker synd om dem. Jäntan får magknip precis som jag - inte roligt alls. Förhoppningvis blir morgondagen bättre...


Stäppsalvia

Men nånting så vansinnigt vad jag längar efter våren och sommaren. Jag ska med glädje och stor spänning se vad som händer med våra rabatter i år. Har dom överlevt, kommer de att växa sig stora och fylliga...frågorna är många och obesvarade!

Säppsalvia ska i alla fall inhandlas och sättas.
Det kommer att bli så vackert...

Vart ska dom hänga?

Mina två tavlor är klara. Nu kommer vi till den svåra biten. Var ska jag hänga upp dem?

Dom ska hänga tillsammans, den ena över den andra.

Det är bara så - vi måste ha en sommarstuga så jag får plats med all konst!Dammtorka

Vi är ganska dåliga på att dammtorka hemma hos oss. Under vintern ser man knappt om det är dammigt, men nu kommer vårsolen fram och då syns ALLT!


Idag har jag tagit en semesterdag (bara för att det var mkt personal och för att jag tyckte det skulle bara trevligt), jag dammtorkar och jag sköljer av våra plastblommor och torkar upp krukorna.
Inte så roligt men det känns bra då det är gjort. Som jag brukar säga - fräscht.
Tänkte jag skulle dra över alla golvlister med innan dagen är slut och dammsuga.
Först ska jag och lilleman ladda batterierna med en parisare.

RSS 2.0