Premiärmiddag

Idag har vi invigt växthuset. Vi slog på stort med en middag. Varma mackor. Gick hur bra som helst.
 
 
 
Idag har vi köpt ett litet element också. Det är så pass kyligt ute och det behövs lite mer värme än det man kan få från värmeljusen.
 
 
 
Den lilla röda lyktan är köpt på Design House under jullrean. De små vita ljushållarna kommer från Åhlens och flaggan är köpt på ÖB.
 
 
Min gamla pediestal som pappa gjortför 20 år sedan har stått länge på vinden. Nu har den fått komma fram igen. Den behöver antingen ett till lager vitfärg på sig eller någon annan färg, den har fått en lite gulaktig nyans med åren.
 
Mer inredning än så här finns inte än så länge. Nu ska vi känna oss för lite, fixa lite belysning så vi kan sitta här på kvällarna då det är mörkt ute.

Nu är det på plats

Så har vi fått ihop växthuset (inte jag, min man och min pappa). Blev väldigt bra. Man är lite ovan ännu att se växthuset på tomten, men det dröjer nog bara några dagar innan ögat har vant sig.
 
 
 
Vi har ställt in ett bord och fyra stolar. Nu hoppas jag att mina pelargoner ska få sig ett uppsving och blomstra till rejält där inne.
 
Vi ska köpa ett litet svart element eller värmefläkt så man kan sitta där på kvällarna. Och så en massa levande ljus såklart. Sen får vi fundera hur vi ska tänka med möblemanget. Ska man kunna sträcka på sig i en soffa, satsa på loungemöbler eller ha ett bord som man kan sitta bra vid då man äter. Vi får fundera lite på detta.

Idag har vi fyllt på med matjord runt huset, nu ska det kastas ut lite gräsfrön och sen måste vi lista ut hur vi ska göra ett"trappsteg" vid dörren.
 

Fast det blir en annan dag. Nu är det dags för fredagsmys med ungarna.

Färgklick

Nu har knopparna brustit. Tycker blomman är mer röd i år än i fjlo. Då var den mer orange. Superläcker är den.
 
 
 
Och så har leveransen på växthuset kommit. 
 
 
 
Och så har vi fyllt på en massa grus.
 
 
 
Sommarnes projekt är i allra högst grad påbörjat!

RSS 2.0