Lång dag idag

Är hemma med lilleman som försökte kräkas på morgon, närmare bestämt kl 05.20. Kallsvettig och eländig. Jag kunde såklart inte somna om utan var beredd med "röda hinken" hela tiden. Han sover fortfarande.
Inget resultat än av hulkningarna så om det är magsjuka eller bara nåt tillfälligt vet jag inte.

Det kommer att bli en lång dag i alla fall, det är ett som är säkert.

Mobil eller ej

Jag har sannerligen aldrig lyckats komma på att använa min mobiltelefon. Den ligger mest oladdad på både refill och batteri. Jag kommer inte ihåg att ta med den när den väl är laddad heller.Jag gör nu ett nytt försök. Ni som inte har numret kan kolla med min man för jag kommer inte ihåg det!

Blod ger resultat

Min man har börjat ge blod på Blodcentralen.

Nu förtiden får man ganska fina saker som tack för sitt bidrag.
Jag skulle önska att han gav lite oftare så jag fick fler lyktor eller glas från Iittala.Funderar du på att bli blodgivare ta kontakt med Blodcentralen.

Själv låter jag bli. Gillar inte den gräsligt stora kanylen och så får jag så ont i insticksstället och blir blå i armvecket efter att ha blivit stucken. Jag håller mig till den sida av sjukvården som utför stick och sätter blod istället till den som behöver gåvan!


Lampan

Vi fick en lampa i julklapp av mina föräldrar som vi satt upp ovanför TV -bänken. Blev bra.

Nu blir det lite mer upplyst i vardagsrummet vilket behövdes.

Fortfarande är bloggen lite lagd åt sidan. Jag liksom glömmer bort den. Ni får ta det som det är. Kika in emellanåt så kanske jag haft nåt att komma med...

 


Sista julbilderna

Nu har vi passerat julen och påbörjat ett nytt år. Vi är lediga en vecka till (jullov) och julpyntet ska börja plockas bort allt eftersom. Fick sova till 10.00 idag. Rätt OK!

Tant G´s plastgran har återigen fått liv och den blev perfekt i vårat hörn. Ungarna har fått julklappar som de är så nöjda med och vi vuxna fick bara fina saker i år med.


Granen har en liten högersidig stroke som vi ska försöka rehabilitera till nästa år. Annars blev den jättebra.
Jäntan lägger fint upp sina julklappar innan hon börjar öppna dem.
Lilleman provar indianutstyrseln. Den sitter tajt runt huvudet (han har ganska stort omfång på skallen så det mesta är för litet), den funkade, tack och lov.
Mycket snö har vi fått. I dagsläget är kanterna nästan dubbelt så höga. Om vi inte skottat hade cyklarna varit övertäckta för länge sen.

Idag har vi inte planerat någonting alls. Jag behöver att par täckbyxor och ett par vinterskor som man kan ha ute i snön. I afton ska jag träna. Annars ska vi bara njuta av ledigheten.


Vart tog min blogg vägen?

Jag har ingen större lust att blogga, jag vill hellre fara och träna. Ska väl ändå försöka ge mig tid att göra båda delarna.

På onsdag kommer mina parenteser ner och sen när de åker hem till stan igan så tar dom ungarna med sig. Vi kommer alltså att ha barnfritt torsdag, fredag och lördag. Yes!
Vi åker upp och hämtar dem på söndag om allt går enligt planerna. Dessa dagar ska vi fara och träna ihop, hyra film och njuta av känslan att det är tyst i huset.

Nu har jag precis kommit hem från ett Step-muskel och känner mig ganska så pigg. Min vän nedan är lite sliten men det är bara att ta nya tag i morgon...

Snart ska min man iväg och träna sen blir det en film när kidsen har lagt sig. Vi har vänt på dygnet så det är sena, väldigt sena kvällar och dagen brukar inte börja förrän kl lunch. Nästa vecka ska vi vända tillbaka dygnet. Det kommer att bli en chock! 


RSS 2.0