Ny kruka

Vi provade att sätta en Svart Aronia förra hösten. Den skulle bli så fin på framsidan vid våran entré. Det visade sig bliva en flopp!

Snöras från tak och skugga försökte ta dö på den. Vi flyttade den till rabatten istället. Nu ska vi testa något nytt istället.


Pappa har gjort en jättekruka i betong. Där ska vi ha lite pelargonier och kanske något fint för hösten sen får den helt enkelt ställas undan till vintern för att återfödas på nytt till våren igen. Det är planerna i alla fall sen får vi se om det funkar. Om det inte funkar så placerar vi den någon annanstans.
Här får ni en bättre uppfattning om hur stor den är då man ser den på håll.
Så här ser den ut med lite blommor i. Den nedan är mammas och den är målad och ser inte exakt likadan ut. Min ska inte målas utan får vara i råbetong.
När vi var i stugan passade vi på att plocka stenar. Vi fyllde nästan tre hinkar så nu ska jag nog klara baksidan på huset. Det är säkert många som tycker det är ambitiöst med detta plockande då man kan köpa ett släplass. men dessa är fina och jag vill inte ha en massa rostig färg på stenarna. Det får hellre ta tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0