Nybyggt

Så var våran entrébro klar och vi är mycket nöjda. Vi kom hem sent igår kväll och jag hade tänt lite lampor så det inte skulle vara så mörkt - då kände både jag och min man att bron satt som en smäck!


Kapen har hängt med sen husbyggets start och den kommer nog att användas många gånger.




Här klurar pappa på hur grunden till bron kommer att bli. Ska det vara, ska det vara rejält och stadigt. Inga fuskbyggen accepteras av byggledaren.




Då underredet är på plats så ser det ut att gå lite fortare framåt.




Så här blev den i färdigt tillstånd.




Nu blev det lite mindre plats för cafégruppen men jag tycker den klarar sig på lite mindre utrymme.

Nu har vi en rejäl entré där man under tidig vår kan sitta på fårskinnet och njuta av solen, dricka varm oboý och äta limpmacka med ost på.




Här kan vi också sitta på aftonen när solen smyger runt på framsidan, låta ungarna äta sin kvällsmacka...och bara njuta... 

Nu ska vi på återvinningen. Alltid skönt att få bort bräder, plank och annat skräp som lätt samlar sig på hög i garaget. 

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Snyggt! Det passade perfekt ihop med huset :-) Skönt med en ordentlig entré där man kan ställa kassar o dylikt när man kommer hem.

2009-08-06 @ 17:24:19
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Anna-Sara

Vad fint det blev!

2009-08-06 @ 23:58:15
Postat av: HUSnrNIO

Vad fint det blev! Helt klart härligt med en modell större "trappa" vid entren.

2009-08-07 @ 22:51:57
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Vår tomt är ca 700 kvm. INte särskilt stor men det känns ändå inte trångt och barnens "lekland" smälter bra in i ena hörnet av den. "Betongåttan" tar inte speciellt mkt plats.

2009-08-07 @ 23:00:36
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Så vackert det blev! Och det där med fårskinn och o'boy lät verkligen mysigt.

2009-08-12 @ 19:55:00
URL: http://houseofjammi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0