Bad i Ö-vik

I lördags åkte vi till Ö-vik. En snabbis på stan och sen for vi på Paradisbadet. Inte så mycket folk just denna lördag så man behövde aldrig stå i kö för att åka vattentrutschbanan.
Jäntan som är mer under vatten än ovan ville förstås få hoppa från trampolinen. Den lägsta trampolinen på1½ meter hoppade hon från redan som 3-åring. Idag var det "trean" som gällde. Jag som inte alls fixar höjder tyckte förstås att det såg väldigt högt ut.
Bildbeviset skulle väl knappast hålla i rätten men jag hann faktiskt inte fånga henne på bild för vi har en sådan seg kamera. Ni ni får väl lita på att stänket på bilden är när hon landar i vattnet.

Här ser ni henne i alla fall bakifrån när hon kastar sig ut mot djupt vatten. Det är alltså den svarta avlånga klimpen som är jäntan.
Som vanligt trampar henne far vatten nere i bassängen så hon tar sig upp ovan ytan.
Hon tyckte att det var lite spännande.

Efter badbesöket var vi hos våra vänner som nyss fått tillökning. Lite husvisning, en god middag, efterrätt och lite karrasnarr när ungarna somnat, kunde inte ha blivit en bättre avslutning på lördagen. Vi kom hem ca 00.30 och då var det ganska skönt att få lägga igen ögonlocken.


Kommentarer
Postat av: Karin

Ska vi säga nu på söndag då eller nästa söndag?

2009-08-31 @ 08:36:26
URL: http://hemochliv.blogg.se/
Postat av: Karin

Alltså med nästa visst menar vi då söndag den 13/9?

2009-08-31 @ 12:42:12
URL: http://hemochliv.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Kul! W är likadan, älskar vatten, men hon håller sig ifrån höga hopp än så länge eftersom hon inte kan simma. Hade tänkt kolla upp simskola men tydligen så kommer de att få lära sig i skolan under vårterminen så nu väntar vi på det. Ha en bra dag.

2009-09-01 @ 08:13:48
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hej!

Snygga gardiner i tidigare inlägg! Får man fråga vilken slags upp-hängning du använt dig av?? Är det ngn trästav i överkant eller hur har du gjort? Sitter här m 2 m köks-gardin-tyg och saknar inspiration ;) ha en bra dag!

2009-09-01 @ 14:26:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0