Att välja rätt dörr

Det finns många fina dörrar att välja på när man börjar titta i katalogerna. Innerdörrar var lätt att välja. Kände med ens att dessa skulle bli fina i  huset. De hör till märket Diplomatdörrar och många av dessa typer återkommer i de andra dörrbroschyrerna också.

Vad tror ni om denna innerdörr?

image472


Ytterdörr är lite knepigare. Vi är ju inne på ett falurötthus och den här dörren såg jag i en inredningstidning för ett tag sedan. Det såg väldigt fräscht ut från insidan i alla fall. Fint ljusinsläpp då hallen inte är så stor. Det är ju dock lite svårt att veta hur mycket insyn det blir!

image471

Vi får fundera ett tag till och ta bilen till de nybyggda villakvarteren och titta hur andras entreér ser ut.

I övrigt väntar vi på en nybyggnadskarta som vi beställde för fyra veckor sedan. När den kommer ska vi lämna in ritningarna till bygglov. Huvva vad tid allt tar för kommunen. Dessutom verkar de ha en massa semester hela tiden. Så fort man vill tala med någon så är dom inte i tjänst förrän...o.s.v. - Irriterande värre.

Jag ska hör och häpna göra natt. Känner mig förkyld och lite hängig. Lillebror har haft tendens att vakna på nätterna och i afton förstod vi varför. Fyra kindtänder har kommit upp. Stora rackare dessutom. Det har väl sprängt i munnen på stackarn.

Kommentarer
Postat av: Karin

Tror inte det blir gardin, inte nu i alla fall.

2007-09-06 @ 22:35:58
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Linda

Dörrarna är jätte snygga! skulle kunna tänka mig likandan innedörr (vill byta). Utedörren är skit snygg men vit dörr blir så fort smutsig.

2007-09-06 @ 23:06:06
URL: http://frularsson.blogg.se/
Postat av: Linda

När man tänker efter så blir ju allt lika fort smutsigt :) Syns bara lite mer på vitt..

2007-09-07 @ 13:22:06
URL: http://frularsson.blogg.se/
Postat av: Susihus

Oj va fina, kolla bara så att det inte blir för mycket insyn med den ytterdörren, vet ju dock inte hur omgivningarna ser ut. Go helg!

2007-09-07 @ 16:11:59
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: Svågern

Snygg ytterdörr! Jag röstar för koboltblå eller skogsgrön och frostat glas.

2007-09-11 @ 19:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0