Ta en titt i mitt skåp

Har suttit och sett Söderläge på Tv2. Jag tycker tjejen är väldigt duktig och hur skönt är det inte att slippa en massa jobbig reklam hela tiden? Undra hur vi kommer att få till trädgården då vi bygger nästa vår...

Idag har jag lite dåligt med inspiration så det blir ett kort på mitt gamla prydnasskåp. Till en början var skåpet i furu, (tror det var morfar som gjorde det), sen vitmålades det och därefter gjord pappa en glasdörr på. Tittskåp hör ju inte det mest moderna prylarna i dagsläget, men jag kan inte göra mig av med det. Alla sakerna som står där i är rakt igenom minnen. Det ska sättas upp även i vårat nya hus i någon liten vrå som bara jag känner till...

image216

Om jag behåller det tillräckligt länge kommer det att bli en "cult"-grej.

I morgon har jag ledig dag. Dottern är fem timmar på dagis, sista dagen innan sommarlovet drar igång. Hon har varit "veckans kompis" i veckan och är mäkta stolt över att ha fått gå ut med soporna bla. Om vädret är lite halverst så tar vi nog en tur till Holmsund för att titta på lite terariedjur.Vi festar nog till det också med att ta ett fika på "Nisses" så vi känner att det verkligen är sommarlov.

Ja, lovet gäller inte mig, som precis gått tillbaka i tjänst -men jag njuter av mina lediga dagar och har inga som helst problem med att stiga upp och gå till jobbet övriga dagar. Möjligen lite trist att jobba helg, men det är mest för att det är tråkigt för övriga familjemedlemmar (ffa maken).

By the way, jag har kommit på en utmaning som jag ska skicka vidare. Det kommer att passa in under rubriken "Något gott"... jag tar det till helgen!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad mysigt att gå på kondis.
Tittskåpet du har i storasysters rum är så jättefint, om du vill sälja så köper jag det gärna.

2007-06-21 @ 10:07:58
Postat av: MO

Fint med "minnesskåp". Önskar dig en riktigt trevlig midsommar, kram Maria

2007-06-21 @ 10:21:22
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: tina

Vilket fint prydnadsskåp.....fint att ha plats för alla minnen!!! Önskar dej en fin midsommar!!
KRAM!!

2007-06-21 @ 13:05:10
URL: http://tinaminastina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0