Det blev väldigt tyst...

Numera promenerar lillebror runt här i lägenheten mest hela tiden. Det har sina fördelar men också sina nackdelar. Just nu är han inne i fasen; jag kan själv, jag vill gå ut och det är roligt att klättra. När jag hämtade barnen från dagis idag så var tydligen klättringen en stor favorit även där.

Sista fasen är ingen höjdare. Jag påtade på i köket när tanken slog mig att det var väldigt tyst. Oftast hehöver jag bara ropa på gossen så får man nåt typ av svar eller respons. Det kom inte ett pip från lilleman. Kan ni förstå varför? 

image459

Jo,  här sitter grabben och har fullt sjå att hålla ordning på tandborstarna. Tysnaden försvann med ens när han förstod att detta var ett förbjudet ställe att leka på!  

Man vill inte ens tänka tanken vad som skulle ha kunna hända när denna lek var över - så jag låter bli och får hädanefter stänga dörren till toan.


Lite cirkus har vi hunnit med igen. Denna gång "Cirkus Skratt". Inte samma kvalité som Cirkus Maximum men det var bra i alla fall. Dottern var helt knäckt efter föreställningen.

image460

image461

Nu måste jag visst stänga ner datorn, för åskan går och blixtrarna kommer med jämna mellanrum här utanför. Den raska promenaden blev en blöt sådan men jag hann undan blixtrarna i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Thea

Hi,hi ja de är påhittiga de små liven.
Igår diskvaliserade jag mig i tävlingen. Tyvärr. Läs inlägg. Men jag fortsätter ändå men slanka linjen.
Lycka till med dina mål!

2007-08-27 @ 23:32:34
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Karin

Han var i alla fall väldigt duktig! ja, planerna för platsen för uterummet är inga än så länge. Vi rivde mest för att det skulle vara borta tills vi ska måla om.

2007-08-28 @ 12:27:39
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Cissi

Han verkar vara bra på klättra...

2007-08-29 @ 18:58:52
URL: http://konsthornan.blogg.se
Postat av: MO

Vilken liten vilde, usch ja vad snabba de är, tur att det inte hände en olycka.....Nu får du väl inte en lugn stund, kram

2007-08-29 @ 19:46:56
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: Helen

Oj! Skönt att det gick bra. "Kul" kort att ha:)

2007-08-30 @ 17:19:39
URL: http://hilajns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0