Indiska

Har köpt en ny löpare på Indiska. Var länge sen jag köpte något där. Har liksom glömt bort den butiken. Nu ligger den bara provisoriskt för att fotas, mörk bild blev det också.
 
 
Jag tror minsann att detta får bli årets duk på självaste julafton. Fräscht!
 
Har kursat idag och nu ska jag iväg på järngympa. Känns asjobbigt men klart värt det då man genomlidit passet!

Så jobbigt!

Jag gillar när det är bortplockat. Det behöver inte var superrent här hemma, jag är inte typen som måste damma mattorna och dammtorka varje vecka, men jag vill ha det undanplockat.
 
Att komma hem från jobbet och det ser ut så här på diskbänken ogillas skarpt. Ännu sämre när jag inte ens kan skylla på någon annan än mig själv. Sket i disken och for och tränade istället.
 
 
 
Till råga på allt så är diskmaskinen full med ren disk. Hur urtrist är det inte att plocka ur den då?
 
För övrigt så har dagen varit bra. Har varit på en utbildning gällande schemaläggning och dylikt. Kurs även i morgon och sen åter på jobbet igen. Snart helg kan man nästan säga.
 
Har planer på att bygga en julbock till helgen, klädd i gransris och så göra mina årliga julkransar som ska sitta vid dörrarna. Vissa projekt är roligare än andra skulle man lätt kunna säga!

Julpyssel

I år ska vi göra en julbock som ska stå ute. Observera att jag talar i vi-form. Jag kan säkert fixa denna på egen hand men det går så mycket enklare om jag få hjälp och så blir det lite roligare med ett gemensamt projekt.
 
En julbock ska det bli. Den ska stå vid entre´n.
 
 
 
Vet inte om jag ska ha lite röda band eller om det bara ska få vara grön. Det får bli nästa helgs aktivitet.

Slapparkväll

Vi har varit i Ö-vik i helgen. Tog tåget ner (enbart för ungarnas skull), badade på äventyrsbadet, åkte vidare till våra vänner i Själevad, åt värsta indiska middagen, sen slappade vi och umgicks till sena kvällen. Som vanligt mycket mysigt.
 
Idag tog vi tåget hem igen. Hann snabb springa in på Kappahl och byta upp en storlek på en julklapp till lilleman. Det är tydligen skyltsöndag idag! Hade jag helt missat.
 
Middagen blev ytterst enkel - Pizza. Snart ska jäntan iväg på handbollsträning, maken måste få kontakt med en doktor pga ett bortdomnat ben/ryggont. Jag ska bara ta det lugnt, sitta framför TV´n, njuta av brasan och njuta av att jag har sovmorgon i morgon.
 
 
Jag kanske måste sätta igång en tvätt, men det är ju inte så jättekrävande...

Syster Elin

Min väninna Elin är en baddare på att sy. Kika gärna in på hennes blogg "Syster Elin" och kanske kan du hitta något fint i hennes egen lilla kollektion...
 
Själv drömmer jag fortfarande om ett växthus. Där skulle det alldeles säkert passa utmärkt med några små fåglar i härlig retrostil!
 
 
Skynda fynda!
 
 

Monday monday

Veckans första dag. Jag har varit hemma med jäntan som hostat. Har torkat listerna i huset, dammtorkat och skurat lite här och där och där det var länge sen man gjort det ordentligt, typ bakom sofforna! Urtrist men känns skönt när det är gjort.
 
 
Lilleman har tappat en tand. Stoooort! Det var ett tag sen, men det var en stor händelse i hans 6-åriga liv. Det var med skräckblandad förtjusning som den tappades. Gråt och skratt  om vartannat.
 
 
 
Kaminen är ständigt igång. Alltid lika värmande och mysig. Det går ved som bara den.
 
 
 
Jag har precis kommit hem från ett fyspass. Bra start på veckan. På fredag ska jag och en kompis se Twilight och på lördag åker vi till Ö-vik och badar ( och hälsar på kompisar). Har alltså bara fyra dagar på mig att svettas ordentligt!
 
Nu är det tandborstning som gäller, barnen ska bums i säng!
 
 

Det tar sig

Hann inte med något pass på IKSU idag men istället så sprang jag på löpbandet, gjorde lite armhävningar, situps och plankan. Löpning är inte det jag tycker är roligast men det känns kul att det inte går lika segt som första gångerna jag sprang i alla fall. Det tar sig faktiskt!
 


Snart ska vi till Familjen Norells på middag. Det blir säkerligen både gott och mycket trevligt. 
 
Farsdag ä det också. Vi har ätit grillkorv med bröd och tårta - vi firar på en precis lagom nivå tycker jag! I morgon är det måndag igen, helgerna går fort som tusan. Laddar redan nu för veckans bästa pass - Fysträningen...

Träningsvärk

Har kört dubbla pass idag på IKSU. Först ett step-kondition och sen ett bodypump. Befarade att träningsvärken skulle komma rejält i morgon...men den kommer visst redan nu!
 
Nästa lördag hoppar jag in som vikarie på Juniorgympan. Min målsättning är att ungarna ska svettas så de nästan tuppar av. De ska åtminstone svettas...
 
Klippt mig har jag också gjort. Det blev kort. Var flera år sen jag var så kortklippt. Praktiskt och skönt.
 
 
Nu ska vi iväg och köpa födelsedagspresent. Tycker man gör det mest hela tiden. Kvällen ser lugn och skön ut. Brasan kommer att brinna, filtarna kommer att få göra sitt och värmeljusen gör stämningen ännu mer mysig.  Lördag är helt klar den bästa dagen på veckan.

Ledig i dagarna 3

Idag har jag varit ledig. Så vansinningt härligt. Jag och maken började dagen med ett BodyPump pass på IKSU, jag klippte mig, lunchade, for till Sporthuset, städade hemma (väldigt snabbt, max 20 minuter tog det), åkte ner på stan för att äta med mina kollegor och sen se Bond-filmen. 
 
Snabb sammanfattning: Bra dag.
 
 
I morgon kommer ungarna hem från Skelet. De har varit borta hela veckan så nu börjar man längta lite. Mor och far kommer också ner. Slönt att det bara är lördga i morgon.

RSS 2.0