Vad har hänt sista tiden?

Tja, inte så jättemycket. Jag har bara inte haft lust att blogga.

Har haft ganska mycket på jobbet sista veckorna, bra dagar men full rull rulle som vi brukar kalla det. Jag har opererat bort en muskelknuta i magen förra veckan så nu är jag sjukskriven till den 22/11. Dagen har tillbringats i TV-soffan och framför datorn, orken har inte riktigt kommit tillbaks ännu.

Idag fick jag en bukett från mina kollegor - Tack alla, den föll mig precis i smaken.
Vi har installerat en kamin i vardagsrummet - mysfaktorn är total och värmen underbar.
Pillasterhyllan har blivit vitmålad och några tavlor har fått byta plats.
Nu är det dags för lite sen middag och sen blir det att se Bolibompa med ungarna. Tänkte göra lite Etiopisk pepparsås i kväll. Länge sen vi åt det så det ska bli mycket gott.


Höstmys

Nu har vi laddat inför hösten men en kamin. Vi köpte den i Skellefteå för de gav oss det bästa priset. Så fick vi den hemkörd i fredags. På lördag kom mina föräldrar ner och så jobbade karlarna från morgon till kväll innan den var på plats.
Nu ska pilasterhyllan bli vitmålad, vi ska eventuellt köpa en Laminofotölj, tavlorna ska byta plats och sotaren ska kontaktas för ett godkännande.
Veden ligger redan uppstaplad i cykelskjulet. jag hoppas att vi får hit sotaren under veckan så att vi får köra igång eldandet så fort som möjligt.

Mysfakton äro härmed fulländad!


RSS 2.0