Ny vardag

Är inne på min andra jobbarvecka. Började på en ny arbetsplats förra måndagen. Intensiv inskolning, massor med nya ansikten och namn + ett helt nytt våningsplan där man kan gå åt alla håll och kanter. Den trygga tillvaron jag hade förrut har bytts till en vardag där man får så många olika intryck att huvdet är alldeles fullt när man kommer hem.
 
Men utmaningen känns både rolig och spännande så det är bara att tuffa på.
 
 
Jag har redan börjat att längta efter sommaren. Vill ha varmt och skönt. Sen semester är redan bestämt vilket känns superbra. Ett tag kvar tills jag är där men struntelunt som lilleman brukar säga!

  
 
Jäntan leker med en klasskompis ute i snön, jag och lilleman ska spela UNO och sen är det dags att släcka lamporna. De ska upp 06.00 i morgon, en hel timma tidigare än de är vana vid. Tur jag har bilen nu då maken är i London en vecka.
 
 
 

Pepsi och Ipad

Årets bästa julklappar var en hamster till jäntan som fått namnet Pepsi, och en Ipad till lilleman. Sistnämda ska vi ha till hela familjen fast det var lillemannen som fick den inslagen.
 
Hamstern är liten, snabb och väldigt söt. Ska försöka ta ett kort på den vid tillfälle. Den sötaste i hela butiken enligt min dotter.
 
 
 
Lilleman kommer att bli spelberoende om vi inte begränsar användandet av Ipaden.
 
 
 
Här kommer ett kort på Pepsi som någon annan i familjen tagit. Lite suddig, men det dår duga!
 
 
 
Söndag idag, varit på kyrkan och på Bildmuseét. Snart vankas Thaisoppa och sen ska jag träna på IKSU. 
Gillar inte söndagar men ska försöka njuta av helgen in i det sista...

RSS 2.0