Lilleman 6 år idag

idag är det lillemans stora dag. Uppvaktades kl 07.00 med fika på säng och nägra paket. Stämmningen var på topp!

När han ska hämtas idag på förskolan ska en av hans kompisar följa med hem, men det vet inte lilleman om utan det kommer att bli en överaskning. Sen efter middagen kommer två till kompisar på kvarteret att komma hit. De vet heller inget för att de inte ska avslöja nåt. Man kan alltså säga att de 3 gästerna är lika ovetandeds om detta kalas de med.


Önskar att jag var hemma när de dyker upp bakom dörren, men jag jobbar kväll så jag missar det. Ska blåsa upp några blå och gula ballonger så det ser lite festligt ut när de kommer från förskolan.
På lördag blir det kalas med släkten. Vi ska grilla och äta tårta. Hoppas yr.nu inte ändrar väderprognosen...


Byggprojekt

Jag skulle vilja sätta upp ett litet vindskydd (eler vad man kan kalla det) mot våra grannar. Vill rama in vårat hörn på tomten och så får dom ett hörn mot deras pallkragar.

Jag har klart för mig i mitt huvud hur dom ska se ut, men får inte helt klart en bild för mig hur det kommer att se ut.

Googlade och hittade dessa två, ser nästan likadana ut. Jag skulle vilja ha 3 st med en halvmetersmellanrum.Tänk bort postlådan!

Det ska vara enkelt och luftigt så det inte känns som att vi stänger ut våra fina grannar.

Har hela tiden tänkt att svartmåla dem (matt svart som pallkragarna), men nu börjar jag att vela. Kanske falurött ändå. Eller svart eller...rött...

Tur man inte har större problem än så här i livet.

Nygammal säng

För ett tag tag sedan så köpte vi nya sängar till barnen. Resårmadresser. Nu har de fått sig en sänggavel som pappa gjort. Blev som en helt ny säng.
Nu sag ska hänga lite tvätt, plocka undan här hemma och sen ta mig en rask promenad till jobbet. Kommer att kännas bra på vägen dit, men jag kommer att ångra mig ikväll när jag måste gå hem.

Fortsatt bra vecka till er alla!

RSS 2.0