Fredagsmiddag

Idag har vi gjort pizza till middag. Gott var det och massor finns kvar att stoppa ner i matlådor.
Jäntan är krasslig, fick hämta henne på skolan vid kl 10, mycket TV har det blivit idag. I morgon ska vi åka och beställa en kamin som ska installeras i vardasgrummet i höst. Barnen ska stanna hos morfars ända till tisdag.

Jag ska åka till Örebro på söndag med några kollegor, flyg och tåg på samma dag - jag kommer att vara slut i både kropp & själ. Gillar ingetdera, håller mig helst till cykel eller bil.

Har fått tre stycken buskar av min väninna, de ska också grävas ner under helgen men ikväll blir det slappa i soffan, kanske en film...


Höstvindar

Idag blåser det höstvindar, men det är inte kallt ute utan bara friskt och härligt.


Härom aftonen var vi ute och kollade svamp och grävde upp någon variant av lija tror jag.
Jäntan hittade en stor flugsvamp som hon var väldigt nöjd över.
Jag stuvade om i sidorabatten och tryckte ner de uppgrävda liljorna (eller vad det nu är för nåt). Busken flyttades åt sidan, två smultronplantor fick plats och så tog jag bort ena funkian och satte den i jordgubbslandet tills vidare.
Idag har vi haft jäntans fotbollsavslutning. Sista matchen stod mellan föräldrarna och barnen. Jag kommer att känna av detta i olika delar av kroppen under morgondagen. Nu tar vi en lite kvartersrunda och sen ska det slappas i soffan...

RSS 2.0