Jag önskar mig...

...en bit av detta tyg men himmel vad det kostar mycket.

Svenskt Tenn med Josef Frank i spetsen bjuder på färgglada mönster till ett sjukt högt pris. Jag vet inte vad ni andra har för budget, men Åhlens och jag är goda vänner. Men som jag brukar säga - Det är gratis att drömma och fantisera om vad man skulle vilja ha.


En bit av detta tyg vore inte helt fel. Jag tror det kostar 695 kr/m.

image528Eller vad sägs om det här tyget. Knippsar man fast det på en ram får man en fantastisk härlig bukett att titta på. En bukett som kostar  1250 kr/m och snåltarmarnarna har det bara i 130 cm bredd. 

image529


Ingen som är nära besläktad med Farbror Josef eller någon annan i hans familj. I sådana fall kanske man kan få lite "blogg-rabatt".

Om Medaljongen & Tinaminastina undrar varför deras länkar är bortplockade så beror det på att jag gjort slut med er - Skojjar bara, det blir något fel då jag klickar på länken så sidan visas inte. Inget personligt alltså, det ska fixas till.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag vet inte vad det är för fel med min blogg, vissa får texten lodrät av någon anledning, de flesta ser texten normalt. Har det varit så förut också? Ursch vet inte hur jag ska fixa det här..men skam den som ger sig! :) Kram Sandra

2007-09-27 @ 23:16:40
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: Karin på Theasrum

Yes, gillar också elefanttyget!

2007-09-28 @ 00:06:33
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Anna i den vita soffan

Mönstrena är ju fantastiska! Ett litet tips dock, det finns fina brickor för några hundralappar, känns inte lika dyrt att investera i och man kan ha dem framme och njuta av dem även när de inte används. Kanske vill du ha just tyg men annars rekommenderar jag brickorna!

2007-09-28 @ 08:33:08
URL: http://vitsoffa.blogspot.com
Postat av: Mamamekko

Jag ska fundera på saken, men är som sagt väldigt sugen på att köpa tyget, de är ju underbart... Men jättekul att du kanske vill dela isåfall! Men får nog bli till nästa "löning" isåfall =) Vi kan ju höras av innan dess !
Gillar din blogg förresten!!
Mvh Mamamekko

2007-09-28 @ 10:37:41
URL: http://mamamekko.blogg.se
Postat av: Sandra

Hej! Tänkte bara säga att jag har varit i kontakt med supporten som hjälpt mig lösa problemet. Så nu ska min blogg gå och läsa :) Kram Sandra

2007-09-28 @ 18:36:17
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: Remifelicia

Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.

2009-03-02 @ 12:57:58
URL: http://remifelicia.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0