Vaccinerad

I  måndags tog jag vaccinationen mot svininfluensan. Jag har haft lite ont i stickarmen samt huvudvärk, annars mår jag bara fint. Nu har jag gjort det jag kan för att skydda mina barn och de i min omgivning som kanske har större risk att dratta dit.

Jag ser på andra bloggar att många är fundersamma. Sök mer information om du har fått för lite - sen måste du bara bestämma dig.

Gör det som känns rätt för dig!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Anna

Jag håller med dig, jag vaccinerar mig för att skydda mig själv och andra i min omgivning, speciellt utsatta grupper. Tycker att det är en solidarisk fråga.

Önskar er en trevlig helg!

Kram Anna

2009-10-23 @ 12:01:21
Postat av: Ou

Huga, såg nu att människor (i riskgrupper) dött när de vaccinerat sig. Mor min som jobbar på IVA/Akut ska inte vaccinera sig. Älle, Bälle Bi....

2009-10-23 @ 13:13:30
Postat av: HUSnrNIO

Jag kommer att vaccinera mig tillsammans med dottern dock blir det inte förrän den 6 nov. Det där med att folk dött skrämmer mig inte då de personerna hade komplicerade och allvarliga sjukdomar och de vet ingenting ännu om den dödliga utgången hade med vaccinet att göra. Blri ju dock världens grej när de skriver så. Fler har ju dött i svininfluensan hitintills. Ha en trevlig helg tillsammans med de dina.

2009-10-23 @ 19:57:36
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0