Gult ljus

Känns ganska skönt ändå att ha fått bortplockat allt julpynt även om ljusstakarna är bland det finaste man kan ha i fönstret. Nu får man möjlighet att ta fram annat fint i stället.



MIO hade rea på dessa sist vi var där. 10 kr st - jag slog till. Nu tänder vi dessa varje kväll då vi sitter vid Tv´n och bara myser.


Fåtöljerna funkar fortfarande bra, men vi saknar hörnsoffan litegrann (trots att den var ful), lite lyxigare då båda kunde sträcka ut kroppen ordentligt. Nu turas vi om. Börjar man vara nalta gammal i kroppen eller?



Länst ner i hörnet ser ni en glimt av våran julklapps matta i grå ull. Passar jättebra till soffa och bord + att den inte är så smutsgrann.

Kommentarer
Postat av: kattis

Hejsan! Det ser väldigt fint ut, jag skulle också mysa om jag hade ett sådant fint och nytt hus!!! S. LIndbergkudden är bara helt gudomlig!

Kram Kattis

2009-01-14 @ 20:03:40
URL: http://onyinredning.blogg.se/
Postat av: Susihus

Läcker fåtölj ser fint ut! Må gott

Kram

2009-01-15 @ 17:07:58
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilken härlig grön fåtölj. Igår var vi och köpte klinker till källaren det blev stora svart/gråa plattor 30*30cm som vi kommer att lägga i tvättstuga, relax och i snicken. Men nu ska först den gamla plastmatta bort.

/Kram Cissi

2009-01-16 @ 08:16:19
URL: http://giraffhus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0