Midsommarafton

Midsommarafton firades med våra vänner i lugn och ro. Regnet var ganska ihärdigt under dagen med sen klarnade det upp på aftonen.

Det är alltid gott med grillat oavsett väderlek. Vi satt ut till 20:30 och sen sjönk vi djupt ner i soffan. Kamraterna fick sig en rejäl genomgång av blivande kök, toalettinredning o.s.v.


(Kan tyckas se nalta snålt ut, men allt var inte lagt på grillen när fotot togs)


Denna Bearnaisesås kan varmt rekomenderas - super god.
Nu är det sista sommaren i lägenheten. Balkongen kommer att bli ett minne blott. Inget jag kommer att sakna. På sommaren är den för varm för att vistas på och vintertid drar det kallt runt den.
Innan vi gick in så avnjöt vi en riktigt härlig midsommarjordgubbstårta som M hade bakat. En klassiker man aldrig blir less på och väldgt god dessutom.
Lite roligt var att när vi började vara klara så kom ett par hyresgäster från grannhuset ut med ett fat grill på. Det såg extremt gott ut. Annans, aborgin, salladlökar, majs och en massa annat vegetariskt. Vi får helt enkelt avancera upp våra grillfetsre med lite nya inslag nästa gång.Skön, god och avlappnad midsommarafton alltså...

Kommentarer
Postat av: Anna-Sara

Aborgin (australiens urbefolkning) = aubergine (grönsak)?...hihi, så det kan bli ibland. Tittar ibland tillbaka i mina patientjournaler och ser vissa konstiga felskrivningar. Tex "borrar till tanden" = "porrar till tanden" ....hehe

Ni verkar ha haft det trevligt på midsommar

2008-06-22 @ 00:04:19
Postat av: anna

MUMS vad det ser gott ut! ni verkade ju ha en riktigt trevlig midsommar, inte som oss i London med lite regn...

kram

anna

2008-06-23 @ 08:13:51
URL: http://londonhem.blogspot.com
Postat av: Number nine on Melon Lane

En trevlig kväll ser jag:) Inser att även jag borde avancera upp grillningarna något. Majskolvar är ju iofs inget ovanligt här men ananas har jag inte ens haft en tanke på (och jag som älskar ananas)!

2008-06-23 @ 09:26:46
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Lotta

myyyyyyyyysiga bilder!

2008-06-23 @ 10:20:26
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: Amundalba

This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!

2010-04-26 @ 13:21:57
URL: http://amundalba.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0