Innertaket snart klart

Gubbarna gnor på. De kanske hinner göra klart innertaket idag. Det blir så vansinnigt fint. Förmodligen har vi det finaste innertaket i Umeå- kommun, kanske till och med i hela världen.

Vi cyklade dit på f.m. i motvind, men det är ju så kul att se vad de håller på med så jag står ut med motvinden och trampar på som sjutton.
Ett enkelt vitt tak. Vi kommer att måla det ett varv till så spikarna täcks och så får man samma färg på listerna. Fast det dröjer ett tag till dess de ska upp.
Även garaget är snart klart. Lite till isolering bara. Vit färg ska upp på väggarna i framtiden så det blir ljust.
Nu är det nästan kallt inne i huset och garaget för det är så tätt. Solen skiner ute så man har ändå lite sommarvärme att glädjas över.
Elektrikern har påbörjat sitt arbete. Det hänger en massa plaströr och doser här inne. Man har aldrig behövet fundera på hur många uttag det behövs. Tänk dig väldigt många och så lägger du till några till. Tur elektrikern är proffs på det här. Han hade några tips att komma med.Nu flyger det en massa såpbubblor utanför mitt fönster, jäntan har kul med "vattkoppsgrannen". Lilleman är inne så febern får lugna ner sig lite.

Kommentarer
Postat av: Lotta

cooolt att fa se allt i bilder!

2008-06-18 @ 17:09:21
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com
Postat av: Norrlandsliv

Mm.. det är kul att köra runt och kika. :) Är uppvuxen i Ersmark och skulle gärna vilja köpa hus där i framtiden, är dock aningen dyrt....

Hoppas verkligen jag lyckas fixa internet snart (ska dela med en granne) så jag kan börja blogga igen. Det kliar i fingrarna! :) Ha en skön midsommar!

2008-06-19 @ 11:51:57
URL: http://norrlandsliv.blogg.se/
Postat av: Cissi

Här har det hänt en hel del...

Trevlig midsommar!

2008-06-19 @ 17:20:02
Postat av: Karin

E fick feber ikväll....

2008-06-19 @ 21:45:29
URL: http://hemochliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0