Telefoninköp

För några dagar sedan blev våran bärbara telefon diskad av lilleman. Han stod med diskborsten och telefonen hann inte bli så jätteblöt. Förmodligen kom det ändå vatten på precis fel/rätt ställe, för den dog helt och hållet trots makens upptorkningsförsök.


Kommer ni ihåg dessa telefoner? Skulle inte förvåna mig om de blir på modet igen. Man kanske skulle slå till nu och låta dem ligga några år och mogna.

image682 image683


Ny bärbar telefon har i alla fall införskaffats men även en väggfast variant. Jag skulle helst vilja ha en röd kobra men ack vad dyra de är, både på Blocket och på Tradera. Mina föräldrar hade en sån för länge sedan men den åkte i soporna. Så dumt. Istället blev det ett fynd för 105 kr.

image684

Vi är mycket nöjda. Nu kan man alltså ringa oss som vanligt och inte bara på mobiltelefonen.

I morgon ska jag ner på Åhlens och köpa en overall för nästa vinter till dottern. De har fina bruna "bävernylonsoveraller" på rea så jag tänkte passa på nu, så slipper man jaga en nästa säsong.
Då dottern helst vill ha allt i rosa så har jag i stort sett lovat henne en rosa mössa istället. Hon kanske glömmer det till nästa vinter eller har fått smak för någon annan kulör. Brunt blir bra då lillebror får ärva den sen och så är den inte smutsgrann.

Kommentarer
Postat av: Hilajn

Jdem minns jag! Ville ha en sån där hamburgare i mitt tonårsrum *uuuh*. Snyggt med brunt och rosa:)

2008-01-08 @ 09:07:17
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: Sus i Hus

Visst minns jag dem, oj va man ville ha dem då. Tack mamma för att du sa nej. Synd med kobran, mina föräldrar gav bort flera stycken..hmmm. Men jag har en grön kvar från som min mormor hade. Funkar dock inte så bra men ack så snygg! Ha en skön kväll!

2008-01-08 @ 21:37:42
URL: http://susihus.blogg.se
Postat av: Machine Games

I like your website. Good job.

2010-01-12 @ 13:27:12
URL: http://machine-games.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0