Om ungarna får bestämma...

...då klär de sig helst så här en kall och blåsig vinterdag. Kan man annat än le?Lilleman är ungen med de rosa shortsen, de lika rosa solbrillorna, sommarblusen och de randiga strumporna. Outfiten är bestämt av designern "storasyster". Ganska nöjd hon med.

Kommentarer
Postat av: alacs - Mitt i Fågelsången

Tänk vad härligt om vädret verkligen tillät den sortens kläder!!! längtar till värmenMin stora är total strumpmotståndare och förstår inte vad det ska vara bra till, ens i detta väder...

2008-12-09 @ 23:21:00
URL: http://alacs.blogg.se/
Postat av: Nina

Snygga out-fits! Jag läser din blogg främst för att jag själv snart ska bygga hus och det är kul att följa någon annan som gjort/gör resan. Jag ser på bilden av dina sötungar att ni har parkettgolv i köket. Hur resonerade ni som småbarnsföräldrar över golvvalet i huset. Kök med stänk från vattenho och mat och barnens rum där det ska lekas tuffa lekar tex. Skulle vara roligt att höra.

2008-12-10 @ 14:12:17
Postat av: NUmber nine on Melon Lane

s Man längtar allt lite efter sommarvärmen när man ser dem:D

2008-12-10 @ 22:04:32
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Anna

hej Nina! vi funderade på att löägga plastmatta i kök och ev allrum för att det ska vara lite tåligare, kollade ut linoleumgolv bla. Men vi har haft plastmatta i lhg och kände att vi var jätteless på dem. Därför tog vi slipbart golv, lika överallt - vi har försökt tänka så praktiskt vi kan men här fick känslan av ett enhetligt golv gå före. man kan skydda med mattor och så får inte ungarna spela innebandy inomhus =)

2008-12-11 @ 18:49:33
URL: http://mittlillabo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0