Ribborna på plats

Hade ju tänkt visa dessa bilder igår men jag glömde kameran i bilen och var alldeles för lat för att hämta in den. Nu kommer i alla fall lite bilder på fasaden igen med ditsatta ribbor.

Ribborna är fasade på kanterna (finns även som rundade och profilerade), vi föll direkt för en enkel variant och vi tycker det passar huset.

Lite mörk bild pga solen men ni ser ribben. Fönsterbläcken är ej insatta, vi funderar fortfarande på om vi ska ta vita eller röda. Vi har hela tiden tänkt oss röda men det kan bli lite "större" fönster med vita.
Lite ljusare bild kommer här. Så här ser det ut under entrétaket. Våra takstolar kommer att synas som på bilden. Det ska sättas tre stycken spotlights i undertaket.Fasaden är bara grundmålad ännu i fall ni tycker det ser ut som att vi slarvat.

Även baksidan har fått ribborna på plats.
Till sist så måste jag visa garageporten. Det är ganska roligt att trycka på "fjärrkontrollen" och se hur den åker upp under taket. Lyxigt värre.Ser ut som vilken garageport som helst - men den här är förmodligen finast ändå...

Kommentarer
Postat av: Asgeirmarianne

Great Job!Been putting down Torginol for 20 years,Nice to see a sight that i can relate too.

2010-05-05 @ 10:08:27
URL: http://asgeirmarianne.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0