En dag med familjen

Så har snart söndagen passerat och en ny vecka ligger framför oss. Vi har haft en skön vilodag i goda vänners lag. Efter lunch åkte vi till Holmsjön för att ta en glass och titta på blomster. Än så länge har de flesta blommorna inte slagit ut, men här ser ni två i härliga färger. Vad det är för sort får ni gissa själv för jag har inte den blekaste och inte heller byggt upp nåt intresse för det. Det kanske kommer i samband med att man ska fixa till på tomten.

image146

Det var fullt med bilar när vi kom. Många tyckte det nog skulle smaka bra med en kopp kaffe med lite fikabröd till.

 image150                   image151



image154         image155

Efter att ha ätit en glass åkte hela gänget vidare till Holmsund för att fika lite till. Svägerskan bjöd på en somrig kaka med ädelvisp till. Barnen sprang runt mest hela tiden förrutom Lillebror som inte fattat än hur man tar sig fram på gräset: Han kör inte med den klassiska krypstilen utan hasar sig fram sittandes på rumpan. Det är helt enkelt för dålig glidfriktion på gräs! 

image156         image157

Ja, så har våran dag sett ut. Nu ska jag sätta på mig promenadskorna och ta en raskis. Blir skönt sen att bara ta det lugnt när barnen somnat in. Somnar förresten era barn bra på kvällen när det är ljust ute? Vi får verkligen försöka övertyga 3-åringen att det är kväll då klocka är åtta.

Kommentarer
Postat av: tina

Vad mysigt ni har haft det i helgen...här har det varit full rulle med konfirmation...skönt att det är klart!! Finfina bilder du bjuder på, och vilken fin kaffekopp med fat...:) Nu ska jag fixa till lite ätbart till familjen, så, ha det gott, och vi hörs!!
Kramar!!

2007-06-04 @ 17:19:38
URL: http://tinaminastina.blogg.se
Postat av: MO

Härliga sommarbilder, ser gott ut...fin kaffekopp, ha en fin vecka,kram Maria

2007-06-04 @ 19:52:51
URL: http://medaljongen.blogg.se
Postat av: Karin

Åh vad sugen jag blev på kaka nu. Alltid kul att titta på växter på Smultronstället även om man inte ska/kan köpa något!

2007-06-04 @ 20:40:00
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Barbro

Vilken fin servis!!! Fin blogg du har, återkommer fler gånger!!

2007-06-04 @ 22:53:57
URL: http://www.barbros.blogg.se
Postat av: Linda

Härliga sommarbilder! Nä i det här huset finns det mycket som inte är det senaste & en salig blandning av allt mjöligt, Vi har gjutit plattor mellan garaget och huset istället för att ha grus..
Kram.

2007-06-04 @ 23:33:10
URL: http://frularsson.blogg.se
Postat av: Melinda

Vilka trevliga dagar du avnjuter, sköna människor, sköna platser och upplevelser!

2007-06-10 @ 21:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0